Handelsbetingelser

for AE-Handel.dk

Disse salgs og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på AE-Handel.dk til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt.

Når du handler på AE-Handel.dk sker al kommunikation krypteret (HTTPS), der kan dog forekomme elementer på enkelte sider hvor du viderestilles til f.eks. en af vores Leverandører, Produktkatalog eller lignende som ikke er krypteret.

Priser

Alle vores priser er som standard angivet i DKK inkl. moms. For registrerede Firmakunder der er logget ind på Konto er priser DKK ekskl. moms.

Fragt

Alle ordrer vi afsender bliver pålagt et Håndterings og fragtgebyr, der er afhængig af den samlede pakkevægt. Fragtgebyret er afhængig af dit valg ved bestilling og beregnes i.h.t dit valg. Alle ordrer kan bestilles til gratis afhentning i vores butik. Fragtpriser er ikke gældende for ikke brofaste øer. Vi tilbyder ikke fragt til udlandet - herunder Grønland og Færøerne.

BEMÆRK! For forsendelser med PostNord. Fra 1 jan. 2018 er tillagt et forsikringsgebyr på 30 DKK eks. moms. da PostNord fra denne dato stort set har fjernet forsikringsdækning.

Levering

Varer sendes igennem GLS, PostNord eller med fragtmand. Den forventede leveringstid fremgår af den enkelte varebeskrivelse. Vi garanterer ikke at varen bliver leveret indenfor den angivne tidsramme, men de fleste lagervarer er dog fremme inden for 48 timer.

I tilfælde af at en eller flere varer er i restordre, vil vi oftest sende de øvrige varer med det samme. AE-Handel.dk er ikke ansvarlige for eventuelle omkostninger i forbindelse med forsinkelser. Dette gælder også ved restordrer, fejllevering og defekte varer.

Ved levering med fragtbil finder leveringen sted ved første dør i stueetage og varerne vil ikke blive båret op til øvre etager. Er du ikke hjemme ved leveringen med fragtmand, er der betalt for EN ekstra udkørsel. Leveringstiden er angivet i hverdage!

Såfremt du som kunde tilkendegiver overfor AE-Handel.dk, at en ordre/varerne må stilles uden kvittering (f.eks. når du ikke er hjemme), så overdrages ansvaret for varerne til dig som kunde på leveringstidpunktet.AE-Handel.dk kan ikke holdes til ansvar for eventuelle fragtskader eller forsvundne varer ved denne leveringsform.

Afhentning

Det er muligt at bestille varer til afhentning. Det er først muligt at afhente varerne, når man som kunde har fået email, sms eller opringning herom. Varer bestilt til afhentning inden kl. 14:00 vil typisk kunne afhentes efterfølgende hverdag. Afhentning er Gratis.

Modtagelse

Når du modtager varen er det vigtigt, at du med det samme undersøger, om den er intakt. Er varen behæftet med fejl og mangler, eller har du andre reklamationer, bedes du venligst kontakte os via Kundeservice med det samme. Når varen modtages, er det vigtigt, at den med det samme kontrolleres for skader opstået i forbindelse med transport. Transportskader SKAL anmeldes indenfor 7 hverdage til GLS, PostNord eller Fragtmanden. Derfor husk også at kontrollere dine varer for usynlige defekter, da dette skal meddeles AE-Handel.dk inden 7 dage. Overskridelse af denne dato kan medføre at fragtselskaberne afviser at håndtere fragtskaden.

14 dages Fortrydelsesret

Når du handler på AE-Handel.dk har du normalt 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. Specialfremskaffede-fremstillede varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten (herunder varer solgt i specialmål). Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti. Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på (som du ville have mulighed for i en fysisk butik). For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til:

AE-Handel.dk
att: Retur
Gadsbøllevej 123
5492 Vissenbjerg

Varerne skal returneres i samme stand og mængde som modtaget og om muligt i den originale produkt-emballage. Medsendes den originale produkt-emballage ikke eller er i en sådan stand, at videresalg ikke er muligt forbeholder vi os retten til at fradrage den værdiforringelse dette måtte medføre, fordi produkt-emballagen i mange tilfælde repræsenterer en værdi for varen, idet der på emballagen kan være anvist brugbare oplysninger om produktets anvendelse (samt varedata), som er nødvendig information til andre kunder ifbm. videresalg. Derfor anbefales det at der ikke tapes eller skrives direkte på emballagen eller påsættes frimærker samt post eller fragtlabels mv. 

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Pakker sendt retur som "modtager betaler", u/franco, "pakke uden omdeling" etc. vil ikke blive modtaget/afhentet.

VIGTIGT!

Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Du skal vedlægge en kopi af Faktura eller anden dokumentation for dit køb. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder. De fleste varer (0-20 kg.) kan sendes retur med GLS eller PostNord til priser fra ca.  39 - 200 kr. Har du bestilt f.eks langgods over 2 meter må der forventes højere priser på returfragt. Det gælder også større materiel (stykgods/pallegods) som f.eks. motorer, pladedele m.m. For langgods, stykgods og pallegods må der forventes priser fra ca. 200 - 2000 kr. for returfragt.

Tilbagebetaling

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Beløbet bliver overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med senest 14 dage efter, du har givet os besked om din retur. Har du f.eks betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet. Beløbet kan tilbageholdes indtil varen er modtaget og kontrolleret. Ekstra omkostninger som følge af, at du har valgt en dyrere forsendelsesmåde end standard forsendelsesmetoden, skal ikke tilbagebetales.

BEMÆRK:

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist (værdiforringelse). Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:

  • du reelt har taget varen i brug på anden måde end det havde været muligt i en fysisk butik.
  • den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den - du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.
  • du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm.den originale emballage ikke er i en sådan stand, at videresalg er muligt, da emballagen repræsenterer en værdi for varen, idet der på emballagen er anvist brugbare oplysninger om produktets anvendelse (samt varedata), som er nødvendig information til andre kunder ifbm. videresalg.

Reklamationsret

Når du handler hos AE-Handel.dk har du 24 månederes reklamationsret. Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal kontakte os indenfor ”rimelig tid”. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget. 

Sådan reklamerer du:

Kontakt os på kundeservice@ae-handel.dk / +45 2022 5053

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. Er reklamationen ikke berettiget skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse, ligesom vi kan opkræve dig et beløb på op til 300 kr. for undersøgelse af varen. Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkosninger samt evt. track and trace nummer. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

AE-Handel.dk’s ansvar for skade på køber, dennes nærmeste, gods, forretningsforbindelser m.v. begrænses til forhold, der skyldes grov uagtsomhed fra AE-Handel.dk's side, samt ansvar fastsat i almindelige, ufravigelige erstatningsregler. Indirekte tab og følgeskader dækkes ikke af AE-Handel.dk.

Betaling og Sikkerhed

Hos os kan du betale med Dankort, Visa/Dankort, Visa, MasterCard, MobilePay og Bankoverførsel. Du kan trygt handle med dine Betalingskort hos os. Alle vores transaktioner er godkendt. Betalingen foregår via en sikker SSL-forbindelse (Secure Socket Layer), der krypterer dine Betalingskort oplysninger, så ingen andre end dig selv og betalingsformidleren (QuickPay) kan læse dem.

På grund af skærpede EU krav (SCA) skal godkendelse af betalinger fremover ske ved indtastning af en personlig kode sammen med koden fra SMS’en eller man kan bruge NemID til at godkende en betaling.

Det er gratis at benytte betalingskort, da vi betaler alle gebyrer. 

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra AE-Handel.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Bemærk: Bankoverførsel (Ikke dækket af Indsigelsesordningen)

Persondatapolitik og anvendelse af cookies

AE-Handel.dk har fokus på at beskytte vores kunders data, og vi beder dig kun registrere et miminum af informationer ved bestilling, for at vi kan sende varer til dig og ved registrering for handel / Nyheds mail accepterer du følgende retningslinier, som gælder for håndtering af data og oplysninger hos AE-Handel.dk:

  • AE-Handel.dk videregiver ikke personhenførbare data (navn, adresse, telefon, e-mail) til tredjepart (dog undtaget Post Danmark og andre logistikpartnere).
  • Du kan helt anonymt besøge AE-Handel.dk. Kun når du selv indtaster personhenførbare data (f.eks. ved bestilling, Konto oprettelse og anmodning for Nyheds mail), modtager AE-Handel.dk personlige oplysninger om dig.
  • Ved henvendelse til AE-Handel.dk (kundeservice@ae-handel.dk) kan du til enhver tid få oplyst, hvilke oplysninger AE-Handel.dk har omkring dig og evt. få dem slettet (jf. persondatabehandlingsloven).
  • AE-Handel.dk får aldrig adgang til indtastede informationer omkring betalingskort. Alle transaktioner håndteres krypteret igennem QuickPay A/S.

Hvilke informationer indsamler AE-Handel.dk?

Når du bestiller varer på AE-Handel.dk, beder vi dig indtaste de oplysninger, som skal bruges for at kunne levere varer til din adresse og sende dig en faktura pr. e-mail efterfølgende. Disse data indhentes på bestillingssiden, hvor du selv indtaster dem. Vi gemmer disse oplysninger i 5 år (medmindre du selv beder om at få dem slettet). AE-Handel.dk benytter statistikværktøjet Google Analytics for anonymt at kunne indsamle information omkring besøgenes adfærd, mest besøgte sider mm. Dette gøres for at kunne optimere oplevelsen af hjemmesiden og markedsføring samt gøre det nemmere at benytte sidens funktioner.

Cookies

AE-Handel.dk anvender cookies. F.eks. benyttes der en cookie til at huske hvilke varer du har lagt i indkøbskurven inden bestilling. Desuden anvendes der cookies for Statistik for at kunne måle resultater af markedsføring og målrette den. Alle former for brug af cookies foregår anonymt. Du kan til enhver tid vælge at slå brugen af cookies fra i din browser.

Generel Samhandel

Samhandel mellem dig som kunde og AE-Handel.dk foregår ved, at du finder de ønskede varer på hjemmesiden og lægger dem i indkøbskurven, som der findes link til nederst i Varebeskrivelsen. Fra kurven kan du gå videre til punktet bestilling, hvor du bedes indtaste oplysninger, der gør det muligt for os at sende varerne frem til din ønskede adresse og efterfølgende sende en faktura (pr. e-mail) indeholdende dit navn, adresse og telefonnummer. Tilmed kan dataene bruges til at kontakte dig i tilfælde af at der er bemærkninger til det bestilte. Efter korrekt indtastning bedes du vælge leveringsform samt betalingsmetode. Derefter godkendes handelsbetingelser og du føres videre til betalingssiden. På betalingssiden bedes du indtaste dine kortoplysninger og bestillingen kan gennemføres. Du modtager herefter en ordrebekræftelse pr. e-mail. I tilfælde af trykfejl, prisændringer, udsolgte/udgåede varer og ændrede specifikationer for produkterne forbeholder vi os retten til helt eller delvist at annullere bestillingen.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på AE-Handel.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Lovvalg og Værneting

Køb af varer på AE-Handel.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.

.

AE-Handel.dk, Gadsbøllevej 123, 5492 Vissenbjerg DK, Tel. 2022 5053, E-Mail kundeservice@ae-handel.dk, CVR Nr. 32754392